Maak van je purpose een professioneel bedrijf en trek jouw droomklant aan vanuit liefde.

Nog 2 plekken vrij met EARLY UNICORN korting! 
 

BEN JIJ EEN LICHTWERKER OF COACH EN HERKEN JIJ JE HIER IN?

 • Je hebt veel goede ideeën, maar het lukt je niet om iets concreet te maken. 

 • Je weet niet precies wat jou uniek en onderscheidend maakt

 • Je vindt het lastig om alles alleen te doen

 • Je het nog geen of niet genoeg klanten

 • Je vindt het moeilijk om een goede prijs te vragen

 • Je weet dat je meer zichtbaar zou moeten zijn, maar je vindt dit ook best spannend

 • Je weet dat je ego patronen je klein houden, waardoor je nog niet in jouw kracht staat.

Ook ik stond ooit op het punt waar jij nu staat

 

Hi! Ik ben Safiya, Spirit Business Coach. Een paar jaar gleden wilde ik mijn business als coach opzetten. Maar hoe kwam ik aan klanten? Er was niemand die begreep wat ik nodig had. Ik liep rond met zoveel HOE en WAT vragen en werd er af en toe CRAZY van! 

Ik zag online goeroe’s met grote succesverhalen. Juist dat maakte me onzeker en triggerde mijn angst voor afwijzing. Mijn innerlijke criticus nam het zo vaak van me over. “Wie ben jij om dit te gaan doen”. En: “Mag jij hier wel geld voor vragen?”. Dit zorgde ervoor dat ik in mijn comfort zone bleef. 

 

“Gelukkig ontdekte ik mijn gift, wow, magic!”

Door steeds meer vanuit soul alignment te werken ontdekte ik mijn unieke gift, wow dat was magic! Ik brak door ego blokkades heen en ownde mijzelf en mijn missie. Ik voelde mijn power en trok makkelijk klanten aan! 

In de afgelopen jaren, heb ik hier veel Spirit Gangsers zoals jij mee geholpen. En nu deel ik met liefde alles wat ik ooit geleerd heb in de Spirit Business School.

In de Spirit Business School transformeer je in 6 maanden tijd je purpose naar een professioneel bedrijf.

Na afloop creëer jij overvloed met wat je het allerliefste doet. Jij trekt je droomklant makkelijk aan vanuit liefde en integriteit en maakt mega impact op de wereld. Jij staat groot in het licht en bent een Spirit Boss Babe!

In de Spirit Business School leer je: • Jouw transformatie en BIG WHY
 • Wie is je ideale klant en hoe bouw je de basis van je bedrijf
 • Wat jouw unieke gift is
 • Hoe jij een aanbod maakt waar je droomklant (en jij!) van in de fik staat
 • Een goede brandingstrategie door gewoon je authentieke zelf te zijn
 • Souleful sale technieken vanuit liefde en integriteit 

Maar ook leer je

 • Oude saboterende ego patronen herkennen en doorbreken
 • Helende, diepgaande spirituele practices zodat je licht nog krachtiger wordt
 • Hoe je nog meer zelfliefde ontwikkeld waarmee je jouw frequentie verhoogt
 • Hoe je een Spirit Business creëert vanuit intuïtie en soul alignment
 • Hoe jij een vibrational match wordt voor overvloed
 

Ondersteuning

 

 • 6 livedagen in Rotterdam
 • Groepscalls
 • Een stap voor stap strategie en actieplan
 • Invulbare online werkboeken
 • Visualisaties op MP3
 • samenwerkdagen met jouw Spirit Boss Buddy

Referentie

5/5
Ik heb vooral geleerd hoe ik marketing in kan zetten binnen mijn bedrijf op een manier die goed voelt en die echt bijme past. Het heeft het me focus gebracht, en duidelijkheid van welke zaken ik afstand kon nemen die niet mijn doel dienen. Ook heb ik nu een duidelijk verdienmodel en goede ideeën om mezelf beter naar buiten te laten zien en mijn bedrijf te laten groeien. Je bent een open persoonlijkheid, ik voelde me gelijk veilig en vertrouwd. Je gaf me het gevoel dat ik alles in de wereld aankan en daardoor kreeg ik kracht en vertrouwen in mezelf. Je bent een zeer inspirerend persoon, en ik voelde me heel erg begrepen omdat je open was over jouw eigen struggles wanneer ik mezelf tegenkwam.
Nadia Pfister
Kosha Yoga

Na het volgen van de Spirit Business School

 • Own je jouw missie en jouw boodschap voor de buitenwereld moeiteloos.
 • Trek je makkelijk klanten door gewoon jezelf te zijn.
 • Heb je een continue klantenstroom.
 • Betalen klanten met liefde goeie prijzen voor jouw aanbod.
 • Bij je een spiritual teacher en een inspiratie voor vele anderen.
 • Help jij heel veel mensen naar een hoger bewustzijn.
 • Ben jij de vibrational match om makkelijk klanten en geld aan te trekken.
 • Verdien jij een vast en supergoed inkomen met jouw missie.
 • Neem jij jezelf serieus als ondernemer.
 • Voel je je krachtig en zelfverzekerd.
 • Durf je zichtbaar te zijn want je voelt wat jij te brengen hebt.
 • Werk je in vrijheid in de uren en de dagen die jij wilt.
 • Leef jij je leven vanuit je diepste verlangens en voelt je dankbaar en vervuld.
 
Jij creëert de rest van je leven moeiteloos overvloed terwijl jij anderen helpt met jouw gift!
 

 

Jouw investering en de opbrengst

De investering is € 2300,-. Na het volgen van de Spirit Business School weet jij precies hoe je vanuit jouw purpose een succesvolle business opzet, om vervolgens een continue stroom aan nieuwe klanten aan te trekken. De investering verdien je met gemak en meervoud terug! 

NU MEGA KORTING voor de eerste 5 inschrijvers

Als je vandaag beslist, betaal je slechts € 1500,-* eenmalig of 6 termijnen van € 250,-. Let op: Er zijn slechts 5 EARLY UNICORN inschrijvingen beschikbaar. Update: er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Ja! Ik wil de wereld mooier maken met mijn missie! 

Referentie

5/5
Toen ik begon was ik stuurloos. Maar door met Safiya aan de slag te gaan weet ik eindelijk de toegevoegde waarde die ik breng aan de wereld. Ik leerde doelgericht zijn in wat je wilt en vooral niet te versnipperd met teveel verschillende dingen bezig zijn. Dat is wat een klant nodig heeft!

Ik voel me zeker en zeer gefocust en trek veel meer en makkelijk de juiste klanten aan! Samenwerken met Safiya was heel fijn, ze wist mijn pijnpunten te raken en zette me aan het denken. Ze heeft superveel kennis en praktische tips en tools waar ik heel veel aan had.

Ik vond het heel spannend om te investeren in mijn bedrijf maar ben zo dankbaar zij me liet inzien dat ik mezelf dit moest gunnen, het was zo de moeite waard!

Leslie Stoel
Adem en transformatie coach

Veelgestelde vragen over de Spirit Business School

Je bent ongeveer tussen de 8 a 10 uur bezig per maand inclusief de Spiritual Practices die jou naar een hoger level tillen. De lesdagen zijn op 14 mei, 28 mei, 15 juni, 2 juli, 5 september en 4 oktober. 

JA! De Spirit Busines School is zowel geschikt voor de startende ondernemer of diegene die al een tijdje bezig zijn maar nog niet voldoende klanten hebben.  Na afloop zijn er mogelijkheden om een website of fotoshoot via ons te doen.

Als je twijfelt, kun je een gratis Soul Strategie Call inplannen met mij. Ik reserveer 30 minuten voor jou om te ontdekken of precies is wat je nodig hebt om je dromen waar te maken. Of wat jouw volgende logische stap moet zijn. Ik spreek je graag live! Kijk onderaan deze pagina voor de link.

Geen zorgen! Je kunt je website via een van onze webdesigners laten maken aan het einde van het traject. Je weet dan in elk geval zeker dat hij meteen goed is! Ook werken we samen met goeie fotograven die jouw missie in beeld kunnen vast leggen.

 

Ja! Ik wil de wereld mooier maken met mijn missie!