Hoe je door zelfliefde jouw zielsmissie kunt leven

Zoals sommige van jullie weten ging ik de afgelopen maanden door een groot transformatieproces. 

Ik kwam ongeheelde en oude pijnlijke stukken van mezelf tegen die aandacht vroegen. Ik was verbaast dat ik na al die jaren van zelfontwikkeling nog zoveel oude en negatieve shit (overtuigingen en angsten) met me meedroeg.
Natuurlijk weet ik dat dit een life long journey is en dat we onszelf laag voor laag blijven afpellen. En dat we door elke les die we in zo’n harde schil vinden steeds dichter bij onze kern komen. Ons authentieke zelf, onze ziel oftewel wij als lichtwezen. Maar boy, ik zat er echt even doorheen. Een paar weken geleden zei ik nog tegen mijn business coach dat ik door dit proces op een dwaalspoor zat. Dat ik in de war was over mijn eigen gift. Dat er een puzzelstukje ontbrak om nog dieper in te kunnen tunen met mijn missie. 

Ik voel dat het mijn gave is om anderen in contact te brengen met hun unieke gift. Alleen de uitvoering klopte gevoelsmatig niet meer. En dat was nou juist de boodschap van het universum. Teveel ego en doen, doen, doen. Ik focuste teveel op praktische kleine details terwijl ik weet dat dit niet mijn ding is. Gelukkig ontvouwt zich op dit moment een pad wat veel fijner aanvoelt en waar ik superhappy van word!. I love it;-)

 

Afgelopen zaterdag kwam ik “toevallig” op een zelfcompassie training terrecht. Tijdens een meditatie kreeg ik prachtige inzichten die ik met jullie wil delen. Want dit is echt het antwoord om vanuit jouw purpose te leven en te doen wat jij het allerliefste doet, daarmee een verschil voor anderen te kunnen maken, en overvloed te creëren! Of als je al een Spirit Business hebt, deze naar de next level te brengen!

Z.E.L.F.L.I.E.F.D.E

Het lijkt simpel. En natuurlijk weet je dit. Maar denk even heel goed met me mee. Als jij die droom hebt om een Spirit Business op te bouwen op dit moment maar je weet dat je jezelf constant klein houdt. Zie dan eens voor je hoe het zou zijn als je 100% van jezelf houdt.

Bijvoorbeeld: Als ik 100% van mezelf zou houden dan:

  • Besteed ik meer tijd aan het opzetten van mijn business.
  • Voel ik me niet schuldig als ik meer tijd besteed aan mezelf of mijn eigen bewustwording ipv aan mijn partner, kinderen etc.
  • Neem ik mezelf en mijn gift serieus en kan ik mezelf volledig overtuigd aan de wereld presenteren.
  • Ben ik vaker zichtbaar op social media.
  • Luister ik niet naar die 10.000 stemmetjes die zorgen dat ik uitstelgedrag vertoon.
  • Neem ik geen genoegen meer in een baan waarbij ik geen volledige vervulling ervaar.
  • Durf ik geld voor mijn gift te vragen zodat ik hiervan kan leven en me onafhankelijk voel.
  • Maak ik keuzes vanuit mijn hart en doe ik vooral wat goed voelt.
  • EN KOM IK IN ACTIE!

Vul zelf maar aan wat waar is voor jou….

Daarbij zou je jouw energetische vibratie intens verhogen omdat je vooral fun en blijdschap ervaart. Dit zorgt dat jouw dromen en verlangens zich veeeeel eerder zullen manifesteren.

So simpel eigenlijk, niet?

Het zijn maar een paar voorbeelden, maar bedenk wat dit voor jou zou kunnen betekenen. En zelfcompassie beoefenen is een ontzettend mooie manier om hiermee bezig te zijn. Ik voel dat zelfliefde datgene is wat naast het ontdekken van je gift een sleutel is om te kunnen doen waarvoor jij hier bent. Dus als je even niet meer weet waar te beginnen? Begin hier! Begin met kleine momenten voor jezelf te nemen. Mediteer. Affirmeer. Vergeef jezelf. Doe elke oefening die jou helpt om van jezelf te houden. En observeer je ware zelf en dat ego stuk voor wie het nooit goed genoeg is. You know what to do, maar dit is even een reminder;-)

 

Ik wens je voor deze week vooral heel veel liefde en zachtheid voor jezelf toe!

 

Liefs, Safiya