Jouw Mindset

Welke overtuigingen staan jouw succes nog in de weg op dit moment?

“Ik ben er zelf nog lang niet, dus hoe kan ik anderen helpen?”

“Ik denk dat ik eerst moet zorgen dat ik vergoed wordt door het ziekenfonds”.

“Ik heb het veel te druk met mijn huidige werk”.

“Ik ben te oud”.

“Ik ben te jong”.

“Wie zit er nu op mij te wachten?”.

“Wat zullen andere mensen/ vrienden  van me denken als ik laat zien wat ik doe?”.

“Er zijn al zoveel coaches dus de markt is verzadigd”.

“Ik weet niet waar ik moet beginnen (dus doe ik maar even niks).

“Als ik mensen echt wil helpen dan mag er niet zoveel geld voor vragen”.

En? Hoeveel herken jij er? Of heb jij nog een paar andere overtuigingen die zorgen dat je niet je volledige potentie aan het leven bent?. Het valt me op dat wij lichtwerkers dolgraag andere mensen helpen bij hun zelfontwikkeling. Maar dat we zelf erg vaak in onze comfortzone blijven zitten op business gebied. Je kunt als bedrijf nooit daar komen waar je mind nog niet is. Dus je mindset is echt heel erg belangrijk om te kunnen groeien als ondernemer.

“Hoe dichter je bij je verlangens komt hoe groter de angst”.

Het wordt tijd dat jij vanuit alignment groter gaat dromen. Je hoeft jezelf niet meer klein te houden. Wat is jouw ideale leven? Hoeveel uren of dagen werk je dan? En wat doe je dan precies? Hoeveel geld zou je willen verdienen? Hoeveel tijd wil je voor jezelf?

Ik vraag je om je echt los te maken met wat de maatschappij van jou wil. In mijn ogen is alles mogelijk zodra je het je kunt verbeelden. Ik help jou om los te komen van alle overtuigingen en het leven van jouw dromen te creëren. Ik geloof namelijk echt in de mensen waarmee ik werk. En ik geloof er ook in dat wij lichtwerkers alleen maar een mega impact op de wereld kunnen maken als we ons leven zo leuk mogelijk maken.

“Het creëren van overvloed is het gevolg van het vervullen van mijn levensdoel”

GRATIS TRAINING:

Wil jij vanuit support vanuit het universum en in inspired actie je business opbouwen? Download dan nu de training en start meteen! ​