Hi, ik ben Safiya

Ook ik stond 3 jaar geleden op het punt waar jij nu staat. Ik wilde niets liever dan anderen verder helpen met hun bewustwording. Alleen ik had een groot probleem: Ik had nauwelijks klanten.

Ik heb overal gezocht of er niet iemand was die precies begreep wat ik nu nodig had. Ik liep rond met zoveel HOE en WAT vragen en werd er af en toe CRAZY van! Ik vroeg me bijvoorbeeld af:

WAT is mijn purpose nou echt en HOE vertaal ik dat naar de buitenwereld

HOE onderscheid ik me van alle andere coaches en lichtwerkers?

HOE verkoop ik mezelf zonder pusherig over te komen?

HOE maak ik een online of offline programma die mijn droomklant wil kopen?

HOE kan ik meer zichtbaar worden via social media zonder mezelf te verliezen?

Ik zag online goeroe’s met grote succesverhalen. Juist dat maakte me nog meer onzeker en triggerde mijn enorme angst voor afwijzing. Mijn innerlijke criticus nam het zo vaak van me over. “Wie ben jij om dit te gaan doen?”. En: “Mag jij hier wel geld voor vragen?”. Dit zorgde ervoor dat ik in mijn comfortzone bleef

Ik zat vast

 

Ik besloot een business coach te nemen en dit hielp mij om grote stappen te maken. Ik zette de basis, het fundament van mijn business neer. Dit gaf enorm veel zelfvertrouwen want voortaan wist ik precies te vertellen wat ik deed, voor wie en met welk resultaat.

Daarnaast combineerde ik mijn jarenlange ervaring in marketing en sales om mezelf duidelijk neer te zetten als merk. Werkelijk alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dit is wat ik te doen heb.

Ik had een strategie ontdekt waardoor mijn ideale klant met liefde een goed bedrag wilde betalen.

Wow, dat dit zo makkelijk kon zijn met de juiste stappen! Dit moest iedereen weten.

Toen ik mijn purpose ontdekte wist ik dat ik toe was aan de volgende stap. Ik voelde dat ik nog veel meer te brengen had dan ik tot nu toe dacht. Werkelijk al mijn talenten, passies en ervaringen komen samen als ik dit doe. Ik help alle ondernemers die anderen willen helpen met hun hun bewustwording en die dat nu eens en voor altijd goed willen neerzeten. Denk aan coaches, lichtwerkers, healers, yoga instructeurs etc.

Wat mijn purpose is?

Ik ben jouw guide tussen de spirituele en commerciële wereld.

 

Wat ik doe?

Ik help je met je missie, mindset & marketing zodat je in actie komt en jouw business staat als een huis.

 

Wat levert jou dat op?

Je ontdekt wat jouw unieke gift is en hoe je dit laat zien aan de wereld. Daardoor kun je voor altijd impact en overvloed creëren terwijl je doet wat je het allerliefste doet!