Voor Helderheid, focus en een onoverwinnelijk gevoel

Gift To Gold sessie
yes please

Yes BOSSBABE, it’s time for BIG change!

Je bent een BOSSBABE en je houdt van wat je doet. Voor jou is stilstaan hetzelfde als achteruitgaan. Maar hoe kun je zakelijk en persoonlijk groeien als je zo hard werkt? Jij wil meer geld verdienen en impact maken. Maar wel in vrijheid.

JIJ WILT LEVEN ONDER JOUW VOORWAARDEN
 

Echte vrijheid betekend doen waar je zin in hebt wanneer je daar zin in hebt. Oftewel: minder uren werken, langer uitslapen, luxere en langere vakanties, vaker shoppen, sporten, of massages nemen of whatever YOU WANT!


STOP HERE BABE. THIS IS THE SIGN YOU WERE LOOKING FOR
.

Safiya Slimani

 

BUSINESS & BRANDING STRATEEG

Hi, ik ben Safiya,

Naast 15 jaar ervaring in marketing & sales ben ik coach en ik mijn klanten om groter te dromen, denken en doen. Hierdoor bouwen ze niet alleen hun droombusiness maar ook hun droomleven. In 3 jaar heb ik 2 succesvolle bedrijven neergezet en nu help ik onderneemsters met liefde om hun gift om te zetten in GOUD.

step into your power, babe

GIFT TO GOLD SESSIE

Elke maand selecteer ik 4 BOSS BABES voor een GRATIS GIFT-2-GOLD sessie.
Tijdens deze sessie ben ik jouw GOLD DETECTOR!
In 30 minuten brainstorm ik met jou mee en krijg je 3 strategische inzichten.  
Na afloop heb je helderheid en focus en voel je je onoverwinnelijk!

(Ik selecteer 4 ondernemers per maand aan de hand van jouw vragen. Mocht ik
denken dat we geen match zijn stuur ik altijd een mailtje en mogelijk een advies)

FIND YOUR GOLD

Waar zit jouw GOUD waarvoor je klanten je graag veel meer geld voor betalen.

l

STRATEGY

Zonder strategie versplinterd jouw energie. We bepalen jouw strategie om 50.000 tot 100.000 per jaar te verdienen.

&

THE FIRST STEP

We bekijken wat jou nu in de weg staat en welke eerste stap je moet zetten dit doel te bereiken.

voor sprit business babes

MET WIE WERK IK?

Ik werk met ambitieuze onderneemsters die geld verdienen vanuit hun grootste passie. Je wilt de wereld mooier maken met jouw kennis of dienst en draagt hiermee bij aan een transformatie bij jouw klant. Wellicht help je particuliere of zakelijke klanten maar in elk
geval zorg jij voor een verandering. Als klanten met jou gewerkt hebben levert dit ze meer tijd, geld, geluk, persoonlijke of zakelijke groei, liefde of zekerheid op. Of allemaal;-)

De struggles die jij mogelijk ervaart zijn te veel to-do’s, onrust, en te weinig tijd voor jezelf. Jouw klanten komen iets te vaak op de eerste plek ten koste van joe en de groei in je bedrijf. Je weet dat er veel meer in je zit. Jewil groter ondernemen en meer geld verdienen
Maar onder een voorwaarde: In minder tijd. Kortom, Je bent toe aan een NEXT LEVEL in je business. 

Ik heb vooral geleerd hoe ik marketing in kan zetten binnen mijn bedrijf op een manie die goed voelt en die echt bij me past. Het heeft het me focus gebracht, en duidelijkheid van welke zaken ik afstand kon nemen die niet mijn doel dienen. Je gaf me het gevoel dat ik alles in de wereld aankan en daardoor kreeg ik kracht en vertrouwen in mezelf. Je bent een zeer inspirerend persoon, en ik voelde me heel erg begrepen omdat je open was over jouw eigen jouw eigen struggles wanneer ik mezelf tegenkwam.

Nadja Pfister

Kosha yoga

Toen ik begon was ik stuurloos maar nu weet ik eindelijk de toegevoegde waarde die ik breng aan de wereld. 

Ik voel me zeker en zeer gefocust en trek veel klanten aan die meer geld betalen!

Samenwerken met Safiya was heel fijn, wat een topcoach, ze wist mijn pijnpunten te raken en zette me aan het denken. Ze heeft superveel kennis en praktische tips en tools waar ik heel veel aan had. 

Ik vond het heel spannend om te investeren in mijn bedrijf maar ben dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, het was zo de moeite waard!

Leslie Stoel

Adem, Transformatie & Retreats

Ik ben Safiya zoooo dankbaar 
Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik doe en kan. Het is niet alleen wat zij mijn business heeft gebracht, maar ook wat zij IN MIJ teweeg heeft gebracht. De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. 

Ik weet wat mij uniek maakt als persoon en ondernemer, heb veel meer vertrouwen in mezelf en
heb ik stappen durven nemen die ik eerder niet durfde te nemen

Hierdoor verkoop ik nu fantastische trajecten voor veel meer geld en weet ik dat alles mogelijk is. Mijn vertrouwen in haar is zo groot dat wanneer ik twijfel ik haar hoor praten in mijn Soulsister u got this!” En dan doe ik het GEWOON. YES SAFIYA SLIMANI. THANK YOU❤️✨

Jocianne Alves

Focus Goal Consulting

tot hier gekomen? kap met scrollen en kwalificeer je voor jouw

Gift To Gold Sessie
lets' go