Jouw Marketing

Wanneer je anderen helpt met bewustwording maak je vaak gebruik van je Yin energie, je vrouwelijke energie die ontzettend prettig is voor jouw klanten. Je bescheidenheid wordt gewaardeerd en je biedt anderen de ruimte. Je bent een goede luisteraar.

Zodra je ondernemer word is het nodig dat je ook in je Yang energie gaat staan. Het is tijd om met daadkracht jezelf te laten zien. En als  jij voelt wat jij te brengen hebt, je overtuigingen in de prullebak hebt gegooid en je dromen helder hebt is het tijd voor de volgende stap. Jouw missie in de wereld zetten.

Wat jij nodig hebt om jezelf te onderscheiden van anderen is Personal Branding. Dit een super integere manier van marketing waarbij je je vooral focust op hoe jij voor anderen van betekenis kunt zijn. Dit is precies de manier die goed voelt voor jou.
Dus waar sta jij voor als persoon en als bedrijf? Wat maakt jou uniek en wat is je WHY?

Ook is het belangrijk dat jij je helemaal kunt inleven in jouw ideale klant en een programma maakt waar ze verliefd op worden. Een klant koopt geen product maar wel de oplossing voor zijn of haar probleem. Als je daar nog jouw persoonlijke sausje overheen gooit met mooie visuals dan trek jij precies die mensen aan waar jouw hart blij van word. Veel coaches hebben bij marketing een naar gevoel en het idee dat ze iets van iemand willen. Maar ik leer je juist hoe jij jezelf op een soulvolle manier kunt leren verkopen vanuit liefde en integriteit.

“Zodra jij durft te kiezen, kiezen anderen voor jou”

Ik heb een supereasy strategie ontwikkeld speciaal voor Spirit Gangsters. Dus, als jij klaar bent voor actie? Vul dan je email adres achter via mijn homepage en dan stuur ik hem meteen naar je toe! Of luister naar mijn Spirit Gangster Podcast waarin ik je mijn persoonlijke ervaringen deel en je megaveel tips geef over het opbouwen van jouw Spirit Business.

 

Link naar podcasts: Check hier gratis tips voor je missie, mindset en marketing via de Spirit Gangster podcast