Hi, ambitieuze onderneemster

Hi, ambitieuze onderneemster

ik ben Safiya, onderneemster, creatieve grootdenker en doener. Als klein meisje droomde al te groot voor het dorp waar ik woonde.
Ik besloot me niet te settelen voor de status quo en te doen wat ik leuk vond. Deze eigenwijze houding heeft me veel gebracht en is de reden dat wij elkaar nu ontmoeten. De afgelopen 3 jaar richtte ik 2 succesvolle bedrijven op als life coach & business coach. En dat lijkt snel;-). Maar er gingen 15 jaar vooraf aan vallen, opstaan, proberen, leren en groeien.

Van cupcakes tot coaching

Van cupcakes tot coaching

Van visagie, sales, marketing & communicatie tot een cupcake bedrijf en coaching, I did it. Ik was vaak onzeker want ik had andere kwaliteiten dan mijn collega’s. Ik viel op door mijn persoonlijkheid en paste me aan om erbij te horen. Gelukkig bleef ik geloven in iets groters en wist ik dat alle ervaringen me ooit iets zouden opleveren. Ik ontdekte hierdoor wat mijn superpowers waren en wat ik leuk vond. En wat niet;-) Een cupcake business concept neerzetten met de meest gelikte website en foto’s, JA! Maar cupcakes bakken: NEE!

Succesvol werd ik pas toen ik besloot niet meer te kiezen en mezelf anders voor te doen als onderneemster. Ik combineerde al mijn passies en ervaringen en liet mezelf zien zoals ik was. Ik trok steeds makkelijker klanten aan, terwijl ik deed wat ik leuk vond en verdiende meer geld in minder tijd.

Step into your power, babe

Step into your power, babe

Ik geloof erin dat alle onderneemsters onder hun eigen voorwaarden mogen leven en werken. Angst en twijfel mogen jou nooit tegenhouden om je hart te volgen. Je hoeft geen concessies te doen over wat je leuk vindt en hoeveel je verdient. Jij bent al van waarde door gewoon jezelf te zijn, je moet alleen gaan zien WIE je bent en WAT je kunt. Alles is mogelijk als jij je ware zelf ownt en laat zien waar jij voor staat. Echt, jij kunt alles bereiken als je groter denkt, blijft geloven en nooit opgeeft.

Na mijn eigen ondernemersavontuur heb ik de afgelopen jaren met heel veel onderneemsters gewerkt. Met liefde geef ik al mijn ervaring door zodat ook jij de business en het leven van je dromen creëert.

Als jij de tijd hebt genomen om tot hier te lezen, dank je! Ik hoop dat dit het begin is van een waardevolle relatie. De beste manier waardoor je mij leert kennen en om kennis op te doen is om je hier aan te melden voor de BOSS BABE COMMUNITY.
En als jij NU klaar bent om direct in actie te komen, download dan HIER meteen mijn gratis PowerBrand Checklist. 

Liefs,

Safiya Slimani

 

Voor ambitieuze BOSSBABES

Met wie werk ik samen?

Voor ambitieuze BOSSBABES

Met wie werk ik samen?

Ik werk met ambitieuze onderneemsters die geld verdienen met hun missie. Je wilt de wereld mooier maken met jouw kennis of dienst en draagt hiermee bij aan een transformatie bij jouw klant. Wellicht help je particuliere of zakelijke klanten maar in elk geval zorg jij voor een verandering.

Als klanten met jou gewerkt hebben levert dit ze meer tijd, geld, geluk, persoonlijke of zakelijke groei, liefde of zekerheid op. Of allemaal;-)

De struggles die jij mogelijk ervaart zijn te veel to-do’s, onrust, en te weinig tijd voor jezelf. Jouw klanten komen iets te vaak op de eerste plek ten koste van jou en de groei in je bedrijf. Je weet dat er veel meer in je zit. Je wil groter ondernemen en meer geld verdienen.

Maar onder een voorwaarde: In minder tijd. Kortom, je bent toe aan een NEXT LEVEL in je business. 

 

 

Ik heb vooral geleerd hoe ik marketing in kan zetten binnen mijn bedrijf op een manie die goed voelt en die echt bij me past. Het heeft het me focus gebracht, en duidelijkheid van welke zaken ik afstand kon nemen die niet mijn doel dienen. Je gaf me het gevoel dat ik alles in de wereld aankan en daardoor kreeg ik kracht en vertrouwen in mezelf. Je bent een zeer inspirerend persoon, en ik voelde me heel erg begrepen omdat je open was over jouw eigen jouw eigen struggles wanneer ik mezelf tegenkwam.

Nadja Pfister

Kosha yoga

Ik ben Safiya zoooo dankbaar 
Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik doe en kan. Het is niet alleen wat zij mijn business heeft gebracht, maar ook wat zij IN MIJ teweeg heeft gebracht. De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. 

Ik weet wat mij uniek maakt als persoon en ondernemer, heb veel meer vertrouwen in mezelf en
heb ik stappen durven nemen die ik eerder niet durfde te nemen

Hierdoor verkoop ik nu fantastische trajecten voor veel meer geld en weet ik dat alles mogelijk is. Mijn vertrouwen in haar is zo groot dat wanneer ik twijfel ik haar hoor praten in mijn Soulsister u got this!” En dan doe ik het GEWOON. YES SAFIYA SLIMANI. Thank you!

Jocianne Alves

Focus Goal Consulting

Toen ik begon was ik stuurloos maar nu weet ik eindelijk de toegevoegde waarde die ik breng aan de wereld. 

Ik voel me zeker en zeer gefocust en trek veel klanten aan die meer geld betalen!

Samenwerken met Safiya was heel fijn, wat een topcoach, ze wist mijn pijnpunten te raken en zette me aan het denken. Ze heeft superveel kennis en praktische tips en tools waar ik heel veel aan had. 

Ik vond het heel spannend om te investeren in mijn bedrijf maar ben dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, het was zo de moeite waard!

Leslie Stoel

Adem, Transformatie & Retreats