Hi, ik ben Safiya

Ik help onderneemsters naar meer impact, inkomsten en vrijheid. Zonder ingewikkelde salesfunnels of gedoe. Mijn werkwijze is praktisch, helder en supersnel. Ik prik dwars door ego bullshit heen en geef je logische stappen. Naast 15 jaar ervaring in marketing & sales ben ik coach en laat ik mijn klanten groter dromen denken en doen. Hierdoor bouwen ze niet alleen hun droombusiness maar ook hun droomleven. In 3 jaar heb ik 2 succesvolle bedrijven neergezet en nu help ik onderneemsters met liefde om hun gift om te zetten in GOUD.

Diep van binnen heb ik altijd geweten dat ik hier ben met een reden om anderen te helpen, maar hoe? Opleidingen, cursussen en veel ervaringen in de commerciële wereld brachten me tijdelijke voldoening. Ik kwam mezelf constant tegen, voelde me onzeker en down.

Totdat de dag dat ik begon te luisteren naar de stem van mijn ziel die me vertelde dat ik een lichtwerker ben. Ik zetten mijn business als life coach op maar dit bleek een groot avontuur! Ik kwam mijn ego en onzekerheid keer op keer tegen maar zei tegen het universum dat ik alles zou doorgeven zodra ik zou weten hoe het werkte. Ik ontdekte mijn gift en hoe ik vanuit soul alignment steeds makkelijker klanten aantrok.

Nadat ik mijn business succesvol had opgezet kwam het binnen: Dit is mijn purpose!

Safiya Slimani

 

Mijn verhaal

Ook ik stond 3 jaar geleden op het punt waar jij nu staat. Ik wilde niets liever dan anderen verder helpen met hun bewustwording. Alleen ik had een groot probleem: Ik had nauwelijks klanten.

ik heb overal gezocht of er niet  overal gezocht of er niet iemand was die precies begreep wat ik nu nodig had. Ik liep rond met zoveel HOE en WAT vragen en werd er af en toe CRAZY van! Ik vroeg me bijvoorbeeld af:

WAT is mijn purpose nou echt en HOE vertaal ik dat naar de buitenwereld

HOE onderscheid ik me van alle andere coaches en lichtwerkers?

HOE verkoop ik mezelf zonder pusherig over te komen?

HOE maak ik een online of offline programma die mijn droomklant wil kopen?

HOE kan ik meer zichtbaar worden via social media zonder mezelf te verliezen

hier nog even een tekst

Oline goeroe’s met succesverhalen

Ik zag online goeroe’s met grote succesverhalen. Juist dat maakte me nog meer onzeker en triggerde mijn enorme angst voor afwijzing. Mijn innerlijke criticus nam het zo vaak van me over. “Wie ben jij om dit te gaan doen?”. En: “Mag jij hier wel geld voor vragen?”. Dit zorgde ervoor dat ik in mijn comfortzone bleef. Ik zat vast.

Ik besloot een business coach te nemen en dit hielp mij om grote stappen te maken. Ik zette de basis, het fundament van mijn business neer. Dit gaf enorm veel zelfvertrouwen want voortaan wist ik precies te vertellen wat ik deed, voor wie en met welk resultaat.

Daarnaast combineerde ik mijn jarenlange ervaring in marketing en sales om mezelf duidelijk neer te zetten als merk. Werkelijk alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dit is wat ik te doen heb.

Ik had een strategie ontdekt waardoor mijn ideale klant met liefde een goed bedrag wilde betalen.

Wow, dat dit zo makkelijk kon zijn met de juiste stappen! Dit moest iedereen weten.

Toen ik mijn purpose ontdekte wist ik dat ik toe was aan de volgende stap. Ik voelde dat ik nog veel meer te brengen had dan ik tot nu toe dacht. Werkelijk al mijn talenten, passies en ervaringen komen samen als ik dit doe.

Wat mijn purpose is?

Ik ben jouw guide tussen de spirituele en commerciële wereld.

Wat ik doe?

Ik help je met je missie, mindset & marketing zodat je in actie komt en jouw business staat als een huis. 

Wat levert dat jou op?

Je ontdekt wat jouw unieke gift is en hoe je dit laat zien aan de wereld. Daardoor kun je voor altijd impact en overvloed creëren terwijl je doet wat je het allerliefste doet. 

voor sprit business babes

Met wie werk ik samen?

Ik werk met ambitieuze onderneemsters die geld verdienen vanuit hun grootste passie. Je wilt de wereld mooier maken met jouw kennis of dienst en draagt hiermee bij aan een transformatie bij jouw klant. Wellicht help je particuliere of zakelijke klanten maar in elk
geval zorg jij voor een verandering. Als klanten met jou gewerkt hebben levert dit ze meer tijd, geld, geluk, persoonlijke of zakelijke groei, liefde of zekerheid op. Of allemaal;-)

De struggles die jij mogelijk ervaart zijn te veel to-do’s, onrust, en te weinig tijd voor jezelf. Jouw klanten komen iets te vaak op de eerste plek ten koste van joe en de groei in je bedrijf. Je weet dat er veel meer in je zit. Jewil groter ondernemen en meer geld verdienen
Maar onder een voorwaarde: In minder tijd. Kortom, Je bent toe aan een NEXT LEVEL in je business. 

Ik heb vooral geleerd hoe ik marketing in kan zetten binnen mijn bedrijf op een manie die goed voelt en die echt bij me past. Het heeft het me focus gebracht, en duidelijkheid van welke zaken ik afstand kon nemen die niet mijn doel dienen. Je gaf me het gevoel dat ik alles in de wereld aankan en daardoor kreeg ik kracht en vertrouwen in mezelf. Je bent een zeer inspirerend persoon, en ik voelde me heel erg begrepen omdat je open was over jouw eigen jouw eigen struggles wanneer ik mezelf tegenkwam.

Nadja Pfister

Kosha yoga

Toen ik begon was ik stuurloos maar nu weet ik eindelijk de toegevoegde waarde die ik breng aan de wereld. 

Ik voel me zeker en zeer gefocust en trek veel klanten aan die meer geld betalen!

Samenwerken met Safiya was heel fijn, wat een topcoach, ze wist mijn pijnpunten te raken en zette me aan het denken. Ze heeft superveel kennis en praktische tips en tools waar ik heel veel aan had. 

Ik vond het heel spannend om te investeren in mijn bedrijf maar ben dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, het was zo de moeite waard!

Leslie Stoel

Adem, Transformatie & Retreats

Ik ben Safiya zoooo dankbaar 
Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik doe en kan. Het is niet alleen wat zij mijn business heeft gebracht, maar ook wat zij IN MIJ teweeg heeft gebracht. De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. 

Ik weet wat mij uniek maakt als persoon en ondernemer, heb veel meer vertrouwen in mezelf en
heb ik stappen durven nemen die ik eerder niet durfde te nemen

Hierdoor verkoop ik nu fantastische trajecten voor veel meer geld en weet ik dat alles mogelijk is. Mijn vertrouwen in haar is zo groot dat wanneer ik twijfel ik haar hoor praten in mijn Soulsister u got this!” En dan doe ik het GEWOON. YES SAFIYA SLIMANI. Thank you!

Jocianne Alves

Focus Goal Consulting