De supereasy strategie voor ambitieuze bossbabes

Powercontent Social Media Training
yes please

DE SUPEREASY STRATEGIE VOOR AMBITIEUZE BOSSBABES

POWERCONTENT Social media training
yes please

Aaaah een social media blokkade!

Ken je dat gevoel? De ene keer heb je 10.000 dingen die je zou willen delen. En de andere keer ben je inspiratieloos…of twijfel je of wat je wil delen wel interessant genoeg is.

Het lijkt soms onmogelijk om online op te vallen tussen zoveel onderneemsters. Soms zelfs met vergelijkbare diensten of producten.  En hoe meer je door je feed scrolt, hoe onzekerder je je voelt.

Hoe kan het dat het al die onderneemsters zo makkelijk lijkt af te gaan? Het lijkt wel alsof er een constante flow van inspiratie door ze heen stroomt? Je bent klaar met het gevoel dat je maar wat doet.

En toch, bossbabe, is er iets wat NOG belangrijker is. Want als je dit weet kan je in veel minder tijd voortaan de juiste klant bereiken. Toen ik dit toepaste deed ik 2 succesvolle lanceringen in een paar weken tijd!!

Ik wist niet alleen hoe ik op moest vallen in een overvolle markt. Maar ook hoe ik de JUISTE klanten aantrok met mijn social media strategie.

Wat het geheim is? Social media gaat meer over psychologie dan technologie!

Als jij weet hoe het brein van jouw klant werkt trek je veel makkelijker de juiste klant aan in minder tijd.

Ik ben Safiya, creatief grootdoener en denker en zie mezelf net als jij als een multitalent. Ik ben niet alleen life & businesscoach, maar ook heb ik 15 jaar ervaring in marketing, sales & branding. Door het verbinden van al mijn passies ben ik een online POWERBRAND expert geworden. Hierdoor weet ik hoe jij jezelf online het beste kunt neerzetten zodat jij de juiste klant aantrekt die meer geld voor jou wil betalen.

De meeste trainingen gaan alleen maar over hashtags of over salesfunnels. En dat kan je verlammen. Geloof me dat je echt geen technologisch wonder hoeft te zijn voor een goed converterende social media strategie.

HET GAAT NAMELIJK NIET OM DE LIKES MAAR OM DE VERBINDING DIE JIJ WEET TE MAKEN MET JOUW DROOMKLANT

Omdat jij mijn PowerBrand Checklist hebt gedownload geef ik je ik je bij deze een eenmalig buitenkansje  om mijn Social Power Content Training voor een fractie van de originele prijs te ontvangen. Lees hieronder meer ;)!

Na afloop van deze training heb jij helderheid, focus en de juiste easy strategie. Je kunt meteen beginnen.

Aahhh een social media blokkade!

Ken je dat gevoel? De ene keer heb je 10.000 dingen die je zou willen delen. En de andere keer ben je inspiratieloos…of twijfel je of wat je wil delen wel interessant genoeg is.

 Het lijkt soms onmogelijk om online op te vallen tussen zoveel onderneemsters. Soms zelfs met vergelijkbare diensten of producten.  En hoe meer je door je feed scrolt, hoe onzekerder je je voelt.

Hoe kan het dat het al die onderneemsters zo makkelijk lijkt af te gaan? Het lijkt wel alsof er een constante flow van inspiratie door ze heen stroomt? En dat ze daar ook nog klanten door krijgen? Je bent klaar met het gevoel dat je maar wat doet. 

Luister Bossbabe, er is iets wat je moet weten. Als jij deze strategie volgt kun jij dit ook. Toen ik dit toepaste deed ik 2 succesvolle lanceringen in een paar weken tijd!!  

Ik wist niet alleen hoe ik op moest vallen in een overvolle markt. Maar ook hoe ik de JUISTE klanten aantrok met mijn social media strategie. 

Wat het geheim is? Social media gaat meer over psychologie dan technologie! 

Als jij weet hoe het brein van jouw klant werkt trek je veel makkelijker de juiste klant aan. 

Wat ervoor zorgt dat ik dit weet? Laat ik me eerst even voorstellen;-). Ik ben Safiya creatieve grootdenker en business & branding strategist. 

Ik heb net als jij meerdere passies en talenten en heb van alles geprobeerd en gedaan.  Van visagiste, tot cupcake bakker &  life coach , I did it!

Ik heb 15 jaar ervaring in marketing, sales & branding en heb de afgelopen 3 jaar honderden onderneemsters geholpen met de groei van hun business. 

Hierdoor weet ik hoe jij jezelf online het beste kunt neerzetten zodat jij de juiste klant aantrekt die meer geld voor jou wil betalen. 

 

Oke, nog even terug…De meeste trainingen gaan alleen maar over hashtags of over salesfunnels. En dat kan je verlammen. 

Geloof me dat je echt geen technologisch wonder hoeft te zijn voor een goed converterende social media strategie.  

HET GAAT NAMELIJK NIET OM DE LIKES MAAR HOE SNEL JIJ VERBINDING MAAKT  HET HART EN BREIN VAN JOUW DROOMKLANT.

EN DAT IS WAT JIJ IN DEZE TRAINING LEERT.

Omdat jij mijn PowerBrand checklist hebt gedownload geef ik je ik je bij deze een eenmalige buitenkans om mijn Social Media Power Content Training voor een fractie van de originele prijs te ontvangen. Lees hieronder meer!

Na afloop van deze training heb jij helderheid, focus en de juiste easy strategie. Je kunt meteen beginnen.

 

step into your power, babe

In deze Power Content Training leer je:

step into your power, babe

In deze Power Content Training leer je:

🔥Hoe je de koop knop aanzet bij jouw klant met jouw social media strategie

🔥Hoe jij jezelf online positioneert zodat je opvalt en je boodschap aanspreekt


🔥Neuromarketing hacks die instant betrokkenheid en vertrouwen opwekken bij je klant


🔥Wanneer en waarom klanten bereid zijn meer geld te betalen voor jouw dienst of product


🔥Hoe je in zo weinig mogelijk tijd megaveel waardevolle content maakt.

  3 dagen lang krijg jij een kort maar krachtige POWERMESSAGE video in jouw email. Na deze training heb jij voor de komende 3 maanden POWERCONTENT waarmee jij online onweerstaanbaar bent voor jouw klant.

   

  Maak de magische creator in je wakker 

  Na het volgen van deze training:

  Maak de magische creator in je wakker 

  Na het volgen van deze training:

  🔥Ervaar je schepte en lazerfocus in jouw social media strategie
  🔥Plan je je content voortaan vooruit en bespaar je MEGA veel tijd
  🔥Zijn twijfels verleden tijd doordat je exact weet wat je wel of niet moet posten
  🔥Werk je niet harder maar slimmer en zorgt elke actie voor meer effect.
  🔥Sta jij voor jouw POWER message en own jij jezelf online 100% whoop whoop!
  🔥Wordt social media steeds leuker en makkelijker!
  🔥Zie jij de betrokkenheid van jouw volgers bij jou groeien en dat voelt GOED
  🔥Stap jij uit je comfortzone als vrouw, onderneemster en voel je je een online BOSSBABE
  🔥Voel je rustig en kalm en tegelijkertijd online onoverwinnelijk!

    

   voor ambitieuze boss babes

   MET WIE WERK IK?

   voor sprit business babes

   MET WIE WERK IK?

   Ik werk met ambitieuze onderneemsters die geld verdienen vanuit hun grootste passie. Je wilt de wereld mooier maken met jouw kennis of dienst en draagt hiermee bij aan een transformatie bij jouw klant. Wellicht help je particuliere of zakelijke klanten maar in elk
   geval zorg jij voor een verandering. Als klanten met jou gewerkt hebben levert dit ze meer tijd, geld, geluk, persoonlijke of zakelijke groei, liefde of zekerheid op. Of allemaal;-)

   De struggles die jij mogelijk ervaart zijn te veel to-do’s, onrust, en te weinig tijd voor jezelf. Jouw klanten komen iets te vaak op de eerste plek ten koste van joe en de groei in je bedrijf. Je weet dat er veel meer in je zit. Jewil groter ondernemen en meer geld verdienen
   Maar onder een voorwaarde: In minder tijd. Kortom, Je bent toe aan een NEXT LEVEL in je business. 

   Ik heb vooral geleerd hoe ik marketing in kan zetten binnen mijn bedrijf op een manie die goed voelt en die echt bij me past. Het heeft het me focus gebracht, en duidelijkheid van welke zaken ik afstand kon nemen die niet mijn doel dienen. Je gaf me het gevoel dat ik alles in de wereld aankan en daardoor kreeg ik kracht en vertrouwen in mezelf. Je bent een zeer inspirerend persoon, en ik voelde me heel erg begrepen omdat je open was over jouw eigen jouw eigen struggles wanneer ik mezelf tegenkwam.

   Nadja Pfister

   Kosha yoga

   Ik ben Safiya zoooo dankbaar 
   Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik doe en kan. Het is niet alleen wat zij mijn business heeft gebracht, maar ook wat zij IN MIJ teweeg heeft gebracht. De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. 

   Ik weet wat mij uniek maakt als persoon en ondernemer, heb veel meer vertrouwen in mezelf en
   heb ik stappen durven nemen die ik eerder niet durfde te nemen

   Hierdoor verkoop ik nu fantastische trajecten voor veel meer geld en weet ik dat alles mogelijk is. Mijn vertrouwen in haar is zo groot dat wanneer ik twijfel ik haar hoor praten in mijn Soulsister u got this!” En dan doe ik het GEWOON. YES SAFIYA SLIMANI. THANK YOU❤️✨

   Jocianne Alves

   Focus Goal Consulting

   Toen ik begon was ik stuurloos maar nu weet ik eindelijk de toegevoegde waarde die ik breng aan de wereld. 

   Ik voel me zeker en zeer gefocust en trek veel klanten aan die meer geld betalen!

   Samenwerken met Safiya was heel fijn, wat een topcoach, ze wist mijn pijnpunten te raken en zette me aan het denken. Ze heeft superveel kennis en praktische tips en tools waar ik heel veel aan had. 

   Ik vond het heel spannend om te investeren in mijn bedrijf maar ben dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, het was zo de moeite waard!

   Leslie Stoel

   Adem, Transformatie & Retreats

   Veelgestelde vragen

   Veelgestelde vragen

   Is deze training voor starters of ervaren onderneemsters?
   Het maakt niet uit of je net begint of dat je ervaring hebt.
   Wat heb ik nodig om deel te nemen aan deze training?

   Je hebt in elk geval een Facebook, Instagram, of Linked In profiel nodig. Een van deze 3 is genoeg;-). En de ambitie om online te knallen!

   Ik heb nog geen website is dat erg?
   Nee hoor helemaal niet! Je kunt met deze training makkelijk een warme doelgroep creëren voor jouw product in de toekomst.

   tot hier gekomen? kap met scrolleN EN doe mee met de

   Social Media Power Content Training
   lets' go

   tot hier gekomen? stop met scrollen en doe mee met de

   Social Media Power Content Training
   yes please