SOUL SHIFT sessie

Get out of your shadow and into your LIGHT

It’s time for a BIG SHIFT

Sta jij op het kruispunt om vanuit soul alignment te leven en jouw gift volledig te ownen?

Wat ik daarmee bedoel?

Ik bedoel, lieve soulsister, dat jij niet langer meer in de oude structuur wil leven en werken. Jij weet al lang dat voor een baas werken tot je pensioen niet is waar jouw hart naar verlangt. En je hebt besloten dat het anders moet.

Want, jij weet dat er veel meer mogelijk is in deze tijd.

Je ziet het om je heen gebeuren, onderneemsters die geld verdienen met hun missie. En jij voelt dat je een van hun bent….Jij weet dat alles liefde is en dat wij door ons eigen licht de wereld naar de next level kunnen tillen.

Jij hebt al jarenlange persoonlijke en spirituele ontwikkeling achter de rug en ziet de wereld inmiddels anders dan veel mensen om jou heen.

Jij wil bijdragen aan een mooiere wereld. En jij wil geld verdienen met datgene wat je het liefste doet. Vanuit flow, liefde en rust.

YOU ARE BORN TO MAKE A CHANGE

Jij wil een ander leven vol vrijheid, joy en zonder beperkingen. Jij wil leven onder jouw voorwaarden.

Maar de struggle is soms real…

Zodra je bezig bent of plannen maakt voor je droombusiness loop je tegen een glazen muur aan. Je stopt, twijfelt en oude blokkades (waarvan je dacht dat ze weg waren) ontploffen in je gezicht.

WELCOME TO THE HEROES JOURNEY MY DEAR;-)

Het doel van het universum is om jou dit contrast te laten ervaren zodat jij kan worden wie je in true essence bent. Je mag nog meer loslaten wie je dacht dat je was en gaan zien wat er echt mogelijk is.

Het is tijd voor een BIG SHIFT!

SOUL SHIFT sessie

In een SOUl SHIFT sessie laat je oude angsten en blokkades los en je legt contact met jouw ziel zonder ruis. Je tuned in met een hoger deel van jezelf tijdens een persoonlijk afgestemde reis.Hierdoor stroomt jouw creatieve life force energy en stap je in jouw nieuwe werkelijkheid die afgestemd is met jouw zielsverlangens.

Na afloop kun jij weer vanuit flow en vol vertrouwen in jezelf en het universum verder.

Je voelt je aligned as fuck!

Thema’s die aan bod komen zijn: enlightment & alignment, zelfliefde, vibratie, energie, heling, creatie en connectie met jouw ziel, jouw true essence.

Info:

Stuur een Whats App naar 06-42200309 om jouw sessie in te plannen. 

We hebben een online sessie van via Zoom, deze wordt opgenomen en nagestuurd.

Investering: Een sessie duurt 90 minuten en kost € 125,-  (ex BTW als je een KVK-nummer hebt)

(Deze sessies zijn vanaf 16 september beschikbaar)