Zoals ik altijd zeg, lichtwerker wordt je niet dan ben je. Het is een roep vanuit het universum. Als jij een lichtwerker bent die op reis is om naar deze “calling” te luisteren dan is deze blog voor jou.

Ontdek hier welke 3 belangrijkste taken je als lichtwerker hebt waarom je naar de aarde bent gekomen.

 

 

  1. Je eigen pijn helen

Voordat jij naar de aarde kwam heb je afgesproken om dit werk te gaan doen.  In vorige levens heb je vaak al lichtwerk verricht. Maar zodra je geboren wordt vergeet wat je missie is. Jouw licht is gedoofd en je krijgt vaak lichtdovende ervaringen die niet altijd even makkelijk zijn. Juist daarom kies je het pad van heling en bewustwording zodat je licht sterker schijnt en je je weer herinnert dat je dit wil doorgeven aan anderen, je voelt je roeping! En zo kom je via je eigen heling bij je roeping van je ziel uit.

 

 

  1. Donker naar licht transformeren

Lichtwerkers zijn mensen die naar aarde zijn gekomen om de aarde lichter te maken.

Jij bent hier om de wereld te helpen bij het transformatie proces en om alles wat donker (ego) is in het licht te zetten. Jij hebt een vlammetje in je waarmee jij mensen kunt aansteken, waardoor ze weer herinneren wie ze zijn. Hiermee vergroot je hun zelfliefde en gaan zij leven vanuit hun hartsbewustzijn. Des te meer liefde des te minder angst er zal zijn. Ze durven steeds meer in contact te komen met hun intuïtie en daarnaar te luisteren.
Hun intuïtie = hart =hogere zelf =ziel= real!

 

 

  1. Het collectieve pijnlichaam helen

Soms vraag je jezelf misschien weleens af waarom het lijkt dat je meer emoties hebt dan anderen.

Wat vaak onbewust gebeurd is dat je naast je eigen heling ook het collectieve pijnlichaam aan het helen bent. Athans, als je doorhebt dat je dit mag doen.

Geef dus vooral de weerstand op tegen al die pijnlijke emoties die jij ervaart.. Het is er nou eenmaal en je bewijst de mensheid een grote dienst, dit was de opdracht ook al herinner je hem niet meer. Vergroot je bewustzijn in het hier en nu en laat toe. Daarbij is jouw gevoeligheid perfect om jouw mooie lichtwerk uit te voeren, het is onderdeel van jouw gift!

Remember: Het universum maakt geen fouten. En jouw lichaam en ziel zijn van nature perfect afgesteld om jou missie te kunnen leven. Ook al betekend het dat je ergens “last” van hebt zal datgene jouw ondersteunen.

Godzijdank kan ik nu alles wat ik vroeger zag als “zwakte”, mijn gevoeligheid, intuitiviteit en creativiteit (oftewel ADHD brein;-) zien als perfectie. Perfect om deze 3 geweldige opdrachten te vervullen vervullen in de vorm van het ondersteunen van lichtwerkers en om hun boodschap in de wereld te zetten. En zo heb jij ook een unieke  missie helemaal perfect voor jou!

 

Accepteer jij de opdracht?

Wat er helaas vaak gebeurd onder lichtwerkers is het verzet tegen de opdracht. Je confirmeert je teveel aan de maatschappij en wat er van jou verwacht word door anderen die niet dezelfde missie hebben. De ratrace, de 9-5 mentaliteit, de structuren en het systeem gaan tegen jouw natuur in en heeft invloed op jouw functioneren. Dit vergelijken met anderen kost heel veel energie en gaat ten koste van jouw natuurlijke gave om de wereld lichter te maken. Je kan je daarom soms uitgeput of overwhelmed voelen.

Ook ik dacht ik jarenlang dat ik gek was, maar nu snap ik dat ik hier juist ben om anderen te helpen losbreken en out of the box te gaan denken.

Als jij moeite hebt om je aan te passen aan deze verwachtingen is dat dus eigenlijk een mooi teken dat je in contact staat met je ware zelf!

Het niet accepteren van de opdracht kan zich in verschillende vormen uiten:

De oproep weigeren

Je maakt geen werk van jouw true calling en blijft ander werk doen waar je op leegloopt. Vaak word je als lichtwerker heel blij van het idee van anderen mogen helpen maar zodra het dichtbij komt en het over geld verdienen gaat neem je je roeping niet serieus.

In plaats van de grote sprong te wagen en op je intuïtie te vertrouwen blijf je zelf gevangen in het ego bewustzijn. Terwijl het universum wil dat jij het voorbeeld bent voor anderen!.

Ik weet nu dat ik bijvoorbeeld nooit meer in een 9-5 baan zou kunnen werken voor iemand anders. Ik moet echt volledig kunnen doen wat goed voelt voor mijn mind body en soul om aan de wereld te geven wat het universum van mij wil. En dit betekend vooral steeds minder moeite doen en meer ontvangen in overvloed.

Je spirituele ego saboteert je

Je stopt met je eigen helingswerk en loopt vast. Bij het volgen van je zielsmisise kom je allerlei blokkades tegenkomen die jouw succes als lichtwerker in de weg staan. “ Huh, ik?” Denk je dan,, althans ons spiritueel ego wil ons graag doen geloven dat we op een gegeven moment “klaar zijn”.

Wat vaak vergeten wordt is dat het doen van een opleiding niet genoeg is en dat de hero’s journey dan pas begint. (luister hier mijn best beluisterde podcast die gaat over the hero’s journey).Wat het universum van jou wil is dat jij steeds lichter wordt en alle lagen blijft afpellen zodat er alleen een vlammetje overblijft en geeft ze je “cadeautjes” in de vorm van challenges. Altijd met als doel om jouw ziel te laten groeien oftewel soul expantion!

Het is mijn intentie om je vandaag wakker te schudden. Om je te supporten bij jouw missie. Om je te vertellen dat die droom die jij hebt haalbaar is. Jij kan een goed inkomen verdienen terwijl je doet wat je het liefste doet.

Ik wil dat je vanuit je volledige potentie gaat ondernemen en gaat doen waarvoor je hier bent. Mijn vlam is op op dit moment keihard aan het branden en je mag gebruik maken van mijn energie omdat ik overstroom!

Dit cadeau is alleen voor lichtwerkers die zichzelf serieus nemen en klaar zijn om een Spirit Boss Babe te worden.

Gratis magie!
Ik maak voor 4 Spirit Boss babes per maand plek voor een gratis online Soulful Strategie sessie

Tijdens deze sessie ontdek je:

  1. Welke blokkade jouw succes in de weg staat
  2. Wat jou uniek maakt en hoe jij kunt opvallen tussen alle anderen.
  3. Hoe jij jouw missie vertaald naar een helder aanbod waarmee jij je droomklant naar je toe trekt.
  4. Hoe jij een vibrational match wordt voor overvloed.

KLIK HIER EN BOEK NU JE SESSIE
(Inboeken kost je een minuutje)

Wacht  niet te lang, vol =vol! En ik geef dit cadeau met liefde aan jou als jij HELL YEAH voelt!

Ik hoop dat ik jouw licht nog feller mag zien schijnen!

See you soon;-) Liefs Safiya

www.safiyaslimani.nl

Ps. Zou het superleuk vinden om je te ontmoeten in de Spirit Gangster Community op Facebook. Dit is een snel groeiende Spirit Boss Babes die elkaar helpen bij het opzetten van hun succesvolle Spirit Business. Zorg dat je erbij bent!