voor ambitieuze onderneemsters

Werk met mij
yes please

voor ambitieuze onderneemsters

Werk met mij
yes please

ONTDEK JOUW SUPERPOWER!

ONTDEK JOUW SUPERPOWER!

Lieve onderneemster. STOP met twijfelen, pleasen en jezelf vergelijken. Ontdek jouw SUPERPOWER en verdien wat je echt waard bent.

Waarschijnlijk begon je vol passie je ondernemers avontuur. Je maakte een website, visitekaartjes, misschien zelfs een logo en je post regelmatig op social media.

Door jouw drive en ambitie heb je hierdoor al aardig wat klanten gekregen. Maar op dit moment word je gek van die financiële onzekerheid. Je zit aan jouw plafond qua uren en/of klanten. Of je merkt dat je niet de juiste klanten aantrekt omdat ze je te duur vinden. In elk geval, verdien jij op dit moment NIET wat je WAARD bent of wat je graag WIL verdienen. Jij bent klaar voor verandering.

Om te ontdekken waarom je nu te weinig verdiend heb ik een CHECKLIST voor je gemaakt. Dit geeft meteen inzicht in de oorzaak van jouw probleem. Check hier in hoeveel van de onderstaande stellingen jij jezelf herkent en tel ze op.

– Ik heb soms het gevoel dat ik maar wat doe en dat mijn acties op los zand staan.
– Ik voel me overwhelmed door dagelijkse to do’s en mis een lange termijn strategie
– Ik werk vaak uurtje factuurtje.
– Ik ben bang dat klanten me te duur vinden of zullen afhaken als ik meer geld vraag.
– Ik vind het soms lastig om consistent zichtbaar te zijn.
– Ik vergelijk mezelf regelmatig met andere (succesvollere) onderneemsters
– Ik vind het moeilijk om vol zelfvertrouwen het resultaat voor mijn klant te formuleren.
– Ik vind het best moeilijk om mezelf te verkopen
– Ik deel wel wat op social media maar trek hiermee nauwelijks de juiste klanten aan.
– Mijn website en foto’s kloppen niet bij wat ik wil uitstralen
– Ik weet niet precies wat mij uniek en onderscheidend maakt

Meer dan 3 ja’s? Oke keep reading bossbabe…het antwoord is binnen jouw handbereik.
Het is tijd dat jij jezelf serieus neemt.

HET IS TIJD DAT JIJ JEZELF SERIEUS NEEMT!

Het is tijd voor jouw BIG BUSINESS.
Het is tijd voor jouw BIG PERSONAL BRAND.

Uit talloze onderzoeken blijkt dat klanten meer geld betalen voor personen of bedrijven die zichzelf neerzetten als merk. Onbewust maken we honderden aankoop beslissingen per dag.
Door een Personal Branding strategie val je eerder op bij de JUISTE klant en word je aantrekkelijker.

De FOUT die de meeste onderneemsters maken is dat ze zich te veel focussen op de buitenkant van hun branding. Zoals een website, logo of visitekaartje. En hoewel dit natuurlijk super belangrijk is moet je eerst beginnen aan de binnenkant.

Elke actie die jij zet heeft veel meer effect als jij je business van binnen naar buiten toe opbouwt.

Door een merkstrategie
> Val je sneller op bij de JUISTE klant
> Krijg je meer aantrekkingskracht
> Ben je onderscheidend ten op zichtte van concurrentie
> Word je eerder vertrouwd door jouw klant
> Gaat een klant sneller tot aankoop over
> Wil een klant meer geld voor je betalen.

Daarnaast zijn er nog talloze andere voordelen die een Personal Branding Strategie jou oplevert.

HOE ZOU HET BIJVOORBEELD ZIJN ALS?

HOE ZOU HET BIJVOORBEELD ZIJN ALS?

🔥Exact WEET HOEVEEL JIJ WAARD BENT en 100% overtuigd bent van je prijs

🔥In een HELDERE boodschap kunt uitleggen wat het resultaat voor jouw klant is.

🔥Precies weet welke idee je ALS EERSTE MOET UITWERKEN.

🔥Het lef hebt om VOLLEDIG ZICHBAAR te zijn zoals je bent en jezelf 100% ownt.

🔥Weet wat jouw SUPERPOWER is waarin jij UNIEK en onderscheidend bent.

🔥Op social media eerder OPVALT door jouw magnetische AANTREKKINGSKRACHT.

🔥Moeiteloos MEER GELD vraagt zonder angst voor afwijzing.

🔥Makkelijker de klanten aantrekt die jou met liefde MEER GELD BETALEN.

🔥Financieel onafhankelijk bent en kunt DOEN EN KOPEN waar je zin in hebt.

🔥Genoeg geld verdient om dingen uit te besteden zodat je MEER TIJD over houdt

 

Mindset en marketing strateeg

Hi, ik ben Safiya

business & branding Strateeg. Creatieve grootdenker en doener. Naast 15 jaar ervaring in marketing & sales heb ik een obsessie voor branding. In 3 jaar tijd heb ik 2 succesvolle bedrijven opgebouwd. De grootste reden van mijn succes is dat ik wist waarin ik anders was en hoe ik opviel door mijn Persoonlijkheid te koppelen aan mijn Branding strategie. Inmiddels heb ik honderden onderneemsters geholpen zoals jij met een stevig fundament voor hun business en hun PowerBrand. Dit zorgt niet alleen voor helderheid, focus en zelfvertrouwen voor jou. Maar ook ben jij hierdoor een magneet om de JUISTE klanten aan te trekken waardoor je meer geld verdient in minder tijd.

Mindset en marketing strateeg

Hi, ik ben Safiya

business & branding Strateeg. Creatieve grootdenker en doener. Naast 15 jaar ervaring in marketing & sales heb ik een obsessie voor branding. In 3 jaar tijd heb ik 2 succesvolle bedrijven opgebouwd. De grootste reden van mijn succes is dat ik wist waarin ik anders was en hoe ik opviel door mijn Persoonlijkheid te koppelen aan mijn Branding strategie.
Inmiddels heb ik honderden onderneemsters geholpen zoals jij met een stevig fundament voor hun business en hun PowerBrand. Dit zorgt niet alleen voor helderheid, focus en zelfvertrouwen voor jou. Maar ook ben jij hierdoor een magneet om de JUISTE klanten aan te trekken waardoor je meer geld verdient in minder tijd.

Get out of your head and step into your powerbrand, babe!

Werkwijze

SUPERPOWER

Ontdek wat jouw unieke talent is en own jouw superpower . Hierdoor krijg je niet alleen een boost in ZELFVERTOUWEN maar ook in energie.  Jouw AANTREKKINGSKRACHT  werkt als een magneet voor jouw klant!

POWERPOSITIE

Duik in het brein van jouw klant en ontdek het grootste probleem wat jij oplost. Gebruik taal op een manier waardoor jij nog sneller OPVALT en INSPIREERT. En ontdek hoe jij de juiste klanten aantrekt door de juiste strategie

k

POWERCONTENT

Weet waar jij voor staat, laat zien wie je bent en deel massaal veel WAARDEVOLLE CONTENT. Gebruik jouw social media kanalen  als een aantrekkelijke etalage die jouw PERSOONLIJKHEID weergeeft 

 

 

POWERBRAND

Jij kiest THAT ONE THING waarom je bekend wil staan. Door te kiezen doe jij minder maar levert dit meer op. Door FOCUS in woord en beeld ontstaat HELDERHEID. Hierdoor zien klanten sneller jouw waarde en betalen ze met liefde meer geld.

 

 

 

PowerBrand

PowerBrand

POWERBRAND B-COURSE

Begin januari lanceer ik een online Business Programma waarin jij jezelf in 6 weken als een POWERBRAND neerzet.

POWERBRAND VIP DAG

Wil je zo snel mogelijk aan de slag om meer geld te verdienen in minder tijd? Dan kun je met mij samenwerken via een POWER BRAND VIP DAG

voor ambitieuze business babes

MET WIE WERK IK?

voor ambitieuze business babes

MET WIE WERK IK?

Ik werk met ambitieuze onderneemsters die geld verdienen vanuit hun grootste passie. Je wilt de wereld mooier maken met jouw kennis of dienst en draagt hiermee bij aan een transformatie bij jouw klant. Wellicht help je particuliere of zakelijke klanten maar in elk
geval zorg jij voor een verandering. Als klanten met jou gewerkt hebben levert dit ze meer tijd, geld, geluk, persoonlijke of zakelijke groei, liefde of zekerheid op. Of allemaal;-)

De struggles die jij mogelijk ervaart zijn te veel to-do’s, onrust, en te weinig tijd voor jezelf. Jouw klanten komen iets te vaak op de eerste plek ten koste van jou en de groei in je bedrijf. Je weet dat er veel meer in je zit. Je wilt groter ondernemen en meer geld verdienen
Maar onder een voorwaarde: In minder tijd. Kortom, Je bent toe aan een NEXT LEVEL in je business. 

Ik heb vooral geleerd hoe ik marketing in kan zetten binnen mijn bedrijf op een manie die goed voelt en die echt bij me past. Het heeft het me focus gebracht, en duidelijkheid van welke zaken ik afstand kon nemen die niet mijn doel dienen. Je gaf me het gevoel dat ik alles in de wereld aankan en daardoor kreeg ik kracht en vertrouwen in mezelf. Je bent een zeer inspirerend persoon, en ik voelde me heel erg begrepen omdat je open was over jouw eigen jouw eigen struggles wanneer ik mezelf tegenkwam.

Nadja Pfister

Kosha yoga

Ik ben Safiya zoooo dankbaar 
Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik doe en kan. Het is niet alleen wat zij mijn business heeft gebracht, maar ook wat zij IN MIJ teweeg heeft gebracht. De kosten die ik heb betaald om haar als coach te hebben daar zal ik levenslang profijt aan hebben. 

Ik weet wat mij uniek maakt als persoon en ondernemer, heb veel meer vertrouwen in mezelf en
heb ik stappen durven nemen die ik eerder niet durfde te nemen

Hierdoor verkoop ik nu fantastische trajecten voor veel meer geld en weet ik dat alles mogelijk is. Mijn vertrouwen in haar is zo groot dat wanneer ik twijfel ik haar hoor praten in mijn Soulsister u got this!” En dan doe ik het GEWOON. YES SAFIYA SLIMANI. THANK YOU❤️✨

Jocianne Alves

Focus Goal Consulting

Toen ik begon was ik stuurloos maar nu weet ik eindelijk de toegevoegde waarde die ik breng aan de wereld. 

Ik voel me zeker en zeer gefocust en trek veel klanten aan die meer geld betalen!

Samenwerken met Safiya was heel fijn, wat een topcoach, ze wist mijn pijnpunten te raken en zette me aan het denken. Ze heeft superveel kennis en praktische tips en tools waar ik heel veel aan had. 

Ik vond het heel spannend om te investeren in mijn bedrijf maar ben dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, het was zo de moeite waard!

Leslie Stoel

Adem, Transformatie & Retreats

tot hier gekomen? stop met scrollen en

Werk met mij
yes please

tot hier gekomen? kap met scrolleN EN

Werk met mij
lets' go